Another view

Bæredygtigt tidsløst design

Another View

Another View vil forbedre og innovere mode- og tekstilbranchen ved at tænke kollektion, produktion og salg på en ny måde.
På alle niveauer vil vi have mere fokus på kvalitet, genanvendelighed og glæde, kemifri tekstiler og et lavere tempo. Derved gør vi det nemmere for dig at gøre en konkret forskel ved at bruge tid, penge og ressourcer på en bedre og mere bæredygtig måde.

Vi gør det, fordi vi simpelthen ikke kan lade være!

Another View laver bæredygtig slow fashion i et tidløst design med et twist og producerer lokalt i Italien, hvor vi nyder godt af deres traditionsrige tekstilindustri. Vores recycled uld til strik bliver lavet efter gamle Italienske produktionsteknikker og vi arbejder desuden efter Zero-waste principperne i meget af vores strik. Lyocell, som vi anvender til skjorter og kjoler, er lavet af hurtigvoksende, selvforsynende eukalyptus- og nåletræer, og er et af de mest miljøvenlige tekstiler.

Vi arbejder med små kollektioner både i antallet af styles og i produktionsstørrelse, idet vi primært producerer efter ordre. På den måde undgår vi lagersalg og ressourcespild. Kollektionen har vi valgt at producere i Italien og derved rykke arbejdspladser og produktion tilbage til Europa. Udover det ’lokale’ aspekt sikrer det os gode arbejdsforhold, stor know-how og mindsket transport af de færdige produkter.

Another View er et fællesskab af mennesker, der brænder for bæredygtig mode. Vi lægger vægt på videndeling, åbenhed og dialog både i vores interne community (bestyrelsen) og i vores eksterne fællesskaber blandt andet Det Grønne Iværksætterhus og Innovationsnetværket.


Her kan du se produkter fra We Do Wood:

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook