Design, kvalitet og sikkerhed

AGA er en del af The Linde Group, det førende gasselskab i verden, og med en historie, der strækker sig mere end 100 år tilbage i tiden. Vi har fokus på kvalitet og funktion, og tilbyder i dag ikke kun AGA kulsyrepatroner, men også et komplet sortiment af Sparkling Water-produkter med fokus på stilfuldt skandinavisk design - til dig, der ønsker at nyde dit eget danskvand.

Med et veludbygget distributionsnet er vi tilgængelige overalt i Danmark, og du vil altid kunne finde en forhandler nær dig, der vil give dig den hjælp, du har brug for.

Et glas sund fornuft
Eksperterne siger, at det danske postevand kvalitetsmæssigt er i verdensklasse. Det er rigt på mineraler, rent og en sund måde at slukke tørsten på.

I Danmark har vi skrap kontrol med postevandet - ifølge Miljøstyrelsen bedre end med vand på flaske. Produktionen af flaskevand kræver 1.500 gange så meget energi som vand fra hanen, og den ofte lange transport slipper store mængder CO2 ud i luften. Samtidig bliver mange ikke-nedbrydelige flasker ofte smidt i naturen eller på anden måde kasseret. Konsekvenser, som de færreste tænker over i hverdagen.

Så nyd det gode danske postevand, og pift det selv op med bobler og smag. Ud over at skåne miljøet, slipper du for besværet med at slæbe tunge flasker hjem samt opbevare og returnere flasker. Og du sparer penge  – vidste du, at flaskevand koster op til 500 gange så meget som postevand?

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook