Tydelige træk fra den region vinene kommer fra...

ATOMWINE

ATOMWINE blev grundlagt i 2003 med det mål at have de bedste vine fra de regioner, man sætter fokus på. Virksomheden har desuden specialiseret sig i at finde ny stjerneskud før de bliver berømte og er kendt for sit udvalg af spændende vine lavet af vinbønder, der har visioner og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Producenternes stærke fokus på kvalitet afspejler sig i valget af kældertekniske metoder og filosofien for arbejdet i vinmarkerne. ATOMWINEs udvalg af består af førende vine, der har karakter og tydelige træk fra den region, hvor de stammer fra.

Ofte er dette være forbundet med naturlig, økologisk eller biodynamisk drift af vinmarkerne samt minimalistisk, naturligt arbejde i vinkælderen. Vinene produceres mange gange kun i ret begrænsede mængder, og det er ikke ualmindeligt, at der kun kommer nogle få kasser af en vin til Danmark. Og det gør det jo ikke mindre interessant at smage dem.

Firmaet leverer til en række af Danmarks førende restauranter og er især kendt for sit udvalg af vine fra Tyskland, Bourgogne, Rhône, Toscana, Piemonte, Portugal og Australien. Man importerer i dag fra op mod 90 forskellige vingårde. Siden 2011 har Norma Vin været en del af ATOMWINE.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook