'To Enrich and Inspire' - at berige og inspirere

Aviendo

Aviendo er en familie-ejet virksomhed, etableret i København, og med en forretning spændende over flere områder, alle viet til en mission 'To Enrich and Inspire' - at berige og inspirere.

Aviendo opererer globalt, med egne kontorer i Danmark, Kina, Taiwan og Canada, og indenfor tre forretningsområder: Aviendo Fairy Tales, Aviendo Natural og Aviendo Gourmet. For alle tre områder er den fælles vision at levere livsstils produkter, naturlige og af den højeste kvalitet. 

Aviendo Fairy Tales forbinder elegance, funktionalitet og kvalitet indenfor skandinavisk design med et kendt og elsket eventyr. Aviendo Fairy Tales kollektionen har til formål at forbinde mennesker - børn og voksne - med kvalitetsmaterialer, tekst, og vigtigst af alt - med hinanden. Det første eventyr, Den Grimme Ælling / The Ugly Duckling, er udgivet på dansk, engelsk, tysk og kinesisk.

Aviendo Natural er 100% naturlige hudpleje produkter af højeste kvalitet, alle produceret i Danmark, udelukkende med naturlige ingredienser fri for duftstoffer, parabener, phthalater og kunstige farver. 'Let's Go Back to Nature' - Den naturlige måde er den bedste måde at passe på sit ansigt og sin krop!

Aviendo Gourmet sælger eksklusive chokolade gaveæsker, med specielt udvalgt økologisk frugt overtrukket med Fairtrade chokolade, GMO og glutenfri. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook