Trælegetøj af høj kvalitet

Bajo

Wojciech Bajor, arkitekt og skulptør og underviser på universitet i Krakow, har siden 1993 designet og produceret trælegetøj på en lille fabrik, der ligger smukt ved foden af Kapater bjergene i det sydlige Polen. Da Wojciechs egen datter var lille, havde han svært ved at finde noget udviklende og godt legetøj, hvorfor han besluttede selv at tegne og fremstille legetøj til hende.

Det blev hurtigt kendt af naboerne i den lille landsby Kamionna, hvor Bajor familien, bor og hvor den lille fabrik ligger i dag. Indenfor kort tid var en mindre produktion i gang. Det har med årene udviklet sig til et bredt sortiment af trælegetøj af meget høj kvalitet og med et moderne og til tider skulpturelt design.

BAJO deltager i flere projekter om læring og bæredygtighed. Der bruges bl.a. kun høj kvalitets materiale fra lokale leverandører, som respekterer europæiske eco-standarder på træ.

BAJO benytter kun ikke-toksisk maling baseret på naturlige ingredienser og som opfylder EU sikkerhedsstandard (EN71). De bruger en række vandbaserede malinger og olier til at beskytte træet og har vundet flere priser på messer i Nürnberg og London.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook