We make things that cool. We make cool things

Corkcicle

"We make things that cool. We make cool things" er mottoet.
Siden vi lancerede, har vi hørt en del forskellige historier om, hvordan vi først fik idéen til Corkcicle. Vi ville selvfølgelig ønske, at historien var noget med, at inspirationen kom fra en istap i et glas vin i en lækker hytte i Aspen, men virkeligheden er en smule mere beskeden.

Sandheden er, at Ben Hewitt, Corkcicles opfinder og virksomhedens grundlægger, simpelthen elsker vin og hadede, at der ikke var en bedre løsning på en vinkøler end de traditionelle vinspande.

I november 2011 begyndte Ben at fifle i sin garage og lave prototype efter prototype. Bens gode ven og forretningspartner, Stephen Bruner, hjalp ham på vej med sin markedsføringsekspertise, og ideen blev hurtigt en realitet.

Stephen bragte endvidere et øje for design til produktet. Som fremstillingsprocessen kom i gang, blev det klart, at de to venner havde brug for en tredjepart til at hjælpe med distribution af produktet - og med at få budskabet udbredt i detailverdenen. En nær ven, Eric Miller, salgsdirektør på et Fortune 100 medicinsk udstyr selskab, kom om med i projektet og sammen har de tre gjort Cokcicle til den en forretningssucces.

De har skabt et brand, der repræsenterer ægte amerikansk opfindsomhed og indfanger essensen af iværksætterånden. Konklusionen er, ifølge Ben, Stephen og Eric, at gode ideer stadig gør en forskel, og at alt er muligt - med hårdt arbejde og gode partnere.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook