Produkter til den kvalitets bevidste forbruger

Fritel

I 1991 startede NV J. van RATINGEN sin første produktion af FRITEL frituregryder. Denne første generation af frituregryder var en gigantisk succes og er stadig kendt som den "traditionelle frituregryde". I 1997 blev den næste generation lanceret sammen med det unikke patent "Click System". Disse frituregryder var uovertrufne i både i design, vedligeholdelse, hjælpeprogrammer bruger-komfort og enkelthed i forhold til alle "Cold Zone" frituregryder på markedet indtil da.

Dette resulterede i en førende markedsposition i 1998.

Fritel blev endvidere i 1998 den første til at bringe en frituregryde på markedet, som kombinerer alle fordelene ved en "Cold Zone" frituregryde med alle fordelene ved en traditionel frituregryde med filter låg. Denne model er blevet uovertruffen indtil nu.

Som specialister på området for frituregryder beslutter FRITEL sig i 1999, for at tage sit første skridt på markedet inden for catering. Med henblik herpå designede Fritel, med hjælp fra deres egen R & D-afdeling, en hel linje af catering frituregryder. Her kan vi med stolthed godt kalde vores frituregryder for unikke, takket være vores nye patent "Covering System", der gør vedligeholdelse og brug endnu lettere.

År 2000 var året med revolutionære opfindelser. I mere end 50 år (så længe der har fandtes frituregryder), har producenter været på udkig efter en løsning. Derfor er FRITEL ekstremt stolt af, at være den første til, at styre neutraliseringen af ​​de farlige stænk under stegnings processen. Takket være vores revolutionerende opfindelse "TURBO Safe Stegning", er stegeprocessen ikke længere udsat for farlige stænk og er endog op til 50% hurtigere. Desuden har vores "TURBO SF System" endnu flere fordele, såsom en særlig indstilling til at smelte stegningsfedt.

I 2004 udviklede FRITEL det unikke "ACC® System" (Automatic Kondens samler). Dette system sørger automatisk for en opsamling af kondens i en samler. Samleren er stor nok til at indeholde kondens fra 30 stegninger og forbliver vandret hele tiden, uanset om låget er åbent eller lukket. Opsamleren kan rengøres med en klud eller kan sættes i opvaskemaskinen sammen med filter låget.

FRITEL er den første virksomhed nogensinde til, at lancere en frituregryde, som kombinerer et metalhus med et automatisk hængslet filter låg. Med denne frituregryde er FRITEL igen i front med en moderne tendens i sølv metalliske farver samt opmærksomme på efterspørgsel af frituregryder med et automatisk hængslet filter låg.

Fritel laver, ud over frituregryder, også andre produkter til den kvalitets bevidste forbruger.

Læs mere om Fritel og se alle produkterne

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook