Godt design forklarer sig selv...

Gejst

Gejst er stiftet af designerne Søren Nielsen og Niels Grubak Iversen. De to passionerede designere mener, at godt design forklarer sig selv, men for Gejst er det også vigtigt at fortælle den historie der ligger bag, og derved synliggøre processerne og tankerne, som ligger til grund for produkterne.

Det er vigtigt at kommunikere, at ideerne ikke er grebet ud af den blå luft, men at der er tanker bag. Ved at fortælle og vise de enkelte produkters historie, forsøger Gejst at give brugerne en dybere forståelse og et mere personligt forhold til produkterne. 

Gejst designer og står for fremstillingen af produkterne. Med en meget "hands on" tilgang, at dyrke sammenspillet mellem form og håndværk. Målet er at skabe produkter, der har en stærk karakter og er på forkant med tendenserne.

Designerne er dybt involverede i produktionen og skaber innovative produkter, ved at arbejde tæt sammen med deres samarbejdspartnere for at udvikle og udforske nye måder at bruge materialer og produktionsmetoder.

Made in Denmark
Alle Gejst produkter designes og fremstilles i Danmark. For Gejst er det vigtigt, at produktionen foregår i Danmark, på den måde kan man være med hele vejen igennem produktionen og derved sikre den allerbedste kvalitet. Samtidig opretholdes autenticiteten for begrebet dansk design ved ikke blot at være designet, men også fremstillet i Danmark

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook