Humoristisk, overraskende og usædvanligt design

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov er den eneste fra Skandinavien, der officielt deltager i herremodeugen i Paris, og det har han gjort siden 2003.

 

Hans tøjdesign sælges verden over, hvor han har egne butikker i København og New York. Henrik Vibskov er et navn og Brand som New York Times nævner uden at finde det nødvendigt at uddybe nærmere, hvem han er. Henrik Vibskov underviser på Central Saint Martins, The Instituto Europeo Di Design in Madrid, The Antwerp Royal Academy of Fine Art og er Professor på designskolen i Danmark . Han har modtaget verdens største designpris, Söderbergprisen, og har i 2015 haft sin p.t største soloudstilling på Daelim Museum i Seoul Syd Korea, Men Vibskov har da også udstillet på PS1/MoMA i New York, Palais de Tokyo i Paris og The Kennedy Center i Washington. Derudover har han turneret med Trentemøller og Mikael Simpson - Vibskov er nemlig også trommeslager.  

Herhjemme kender vi Vibskov for hans særegne og skæve tøjdesign. Vibskov finder altid på det humoristiske, overraskende og usædvanlige. Han udstiller en oppustelig tunge i skrigende pink, han bruger flamingoer, der bliver hejst op i loftet af kutteklædte mænd, han indlogerer æsler i Søndermarken eller arrangerer stribede oversize hamsterhjul, som hans modeller går catwalk i. Han formår at kombinere det gode kunsthåndværk med det ekstravagante og idérige i sine værker.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook