Johan Bülow

Lakrids når det er bedst

Lakrids by Johan Bülow

Lakrids er noget særligt. Lakrids gør noget særligt ved folk. Kald det kærlighed, kald det noget andet. Men faktum er, at uden kærlighed var Lakrids by Johan Bülow aldrig blevet dét, det er i dag.

Verdens første håndrullede kvalitetslakrids blev "født" i Svaneke på Bornholm. Og efter at festtalerne var forstummet og pressen taget hjem, blev den lille butik ved siden af det lille lakridskogeri på Glastorvet i Svaneke stormet. Fire timer senere var hylderne tomme. Og inspireret af den første åbningsdag var det vel meget naturligt, at vi tog slogannet "Fuel for hungry hordes of liquorice lovers" til os. Den sommer kom vores lille gryde på 10 kg på overarbejde.

Det hele startede med en e-mail. Hvem ville hjælpe os med at komme i gang med at koge lakridser? Efter mange forgæves forsøg stod den økologiske lakridsekspert Neil fra June Wagga Wagga i Australien pludselig midt i vores lille bornholmske lakridskogeri og talte, talte, talte og talte om råvarer, produktionsudstyr, værktøjer, temperaturer og så videre.

Vi var klar. Men så kom Tage Kusk til midt i det hele og hjalp os med at skabe vores første unikke lakrids. Tage Kusk er det mest kompetente menneske indenfor produktion af lakrids world wide. Og vi er ikke i tvivl om, hvorfor han kom. Lakrids er nemlig en dame med mange beundrere. Mange tak til Tage for alle nætterne i lakridsens vidunderlige verden. Vi glemmer dig aldrig.

Derfor er Lakrids by Johan Bülow i dag lavet af alle de fineste og mest udsøgte råvarer. Vi elsker kvalitet og ønsker kun at arbejde med det bedste. Vi fjernede alle storproduktionens unaturlige ingredienser og tilsatte mere af alt det gode. Men smag selv - hvis du tør.

Vi var trætte og vores hud var nærmest marineret af duften af lakrids, da vi efter den første lange sommer lukkede den lille butik ned for vinteren. To weekender gik. Så fandt vi ud af, at vores verden ikke fungerede uden duften af friskkogt lakrids. Så vi gik igang med at bygge verdens mindste lakridsfabrik. Vi drog til England og fandt mennesker med samme lidenskab og mere end 50 års erfaring i lakrids. Og langsomt fik vi samlet alle de kompetencer, der gjorde drømmen om verdens mindste produktion af lakrids til en realitet. Og vi kan nu servicere mange flere af de sultne lakridselskere, der ved, at frisk, nykogt lakrids lavet af de fineste og mest naturlige råvarer er noget helt særligt.


Her kan du se alle vores produkter fra denne leverandør

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook