Kreativitet og nørderi

Kemikaze

Kemikaze er et familieforetagende fra 2013 bestående af søstrene Ingelise Bjerring Kastrup og Elisabeth Perret-Gentil, der udgør en syntese af interesser for naturvidenskab, kreativitet og nørderi. Ingelise er kemilærer og Elisabeth underviser i æstetiske fag.

Kemikazes produkter udspringer af den funktionalitet, gedigne kvalitet og æstetiske formsprog, som det gamle klassiske kemiudstyr besidder. Kemikazes produktnavne er derfor også inspireret af naturvidenskabens store tænkere. Produkterne hylder "nørderne" - dem der turde være anderledes, kreative, lege med deres tanker og eksperimenter - og dem, der turde at fejle på vejen til store opdagelser.

Naturvidenskaben er således Kemikazes designunivers. Kemiudstyr er ikke lavet for at pynte på et stilleben, men har en vigtig funktion i et videnskabeligt forsøg, som leder mennesket mod nye opdagelser.

Hver del skal kunne holde til noget, være fleksible og kunne justeres og sættes sammen på utallige måder. Kemikazes produkter lægger derfor op til at kunden selv kan kreere og eksperimentere videre med form og udtryk - og på den måde skabe sit helt eget unikke Kemikaze-produkt.

Det rå industrielle design, der kendetegner Kemikaze, kan tilføre kontraster i det klassiske nordiske hjem. Kemikazes produkter er med til at give hjemmet kant, samt bringe historier om tidernes videnskabsfolk ind i vores hjem.

Læs mere om Kemikaze og se alle produkter

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook