Kreakasse

Kreakassen.dk er et helt nyt koncept i Danmark stiftet af ægteparret Naomi Gelman og Imran Rashid, der ønsker at gøre det nemmere for forældre at være kreative sammen med deres børn.

Kreakassen.dk er et helt nyt koncept i Danmark stiftet af ægteparret Naomi Gelman og Imran Rashid, der ønsker at gøre det nemmere for forældre at være kreative sammen med deres børn.

 

Vi kender det formentlig alle: Forældre og børns fysiske tid sammen er i dag udfordret af lange arbejdsdage og lokkende digitale platforme. Den tid der er tilbage til reelt samvær går nemt op i logistik og planlægning. Der skal hentes børn, laves mad, gå til fritidsaktiviteter, aftaler med legekammerater osv. Tiden hvor forældre og børn kan tilbringe sammen ender i sig selv derfor nemt som endnu et projekt, der kræver planlægning. Kreakassens vision er at gøre det nemt for forældre at kunne opleve disse kreative og udviklende stunder sammen med deres børn.

 

Konceptet er bl.a udviklet efter sparring med nogle af landets fremmeste eksperter indenfor kreativitet og børns hjerneudvikling. Dygtige fagfolk, som vi også har været så heldige at få med i vores ekspertpanel. Det drejer sig bl.a. om: forfatter & hjerneforsker Ann. E. Knudsen, forfatter & professor i kreativitet Lene Tanggaard samt Relations- og familiekonsulent Nina Tram.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook