KROSS

Historien om mærket KROSS er en historie om en virksomhed der blev grundlagt i 1990 som en lille lokal cykelforretning. Takket være den passion, vision og konsekvens som KROSS siden starter har arbejdet ud fra, er KROSS i dag en af de førende cykelproducenter i Europa.

Det hele startede i byen Przasmysz, 100 km nord-øst for Warszawa. Takket være massive investeringer i moderne produktionsanlæg med de nyeste it-løsninger er virksomheden vokset fra en lille lokal forretning til en stor international virksomhed med salg til over 30 lande i hele Verden.

I år 2000 blev det nye domicil bygget og er siden hen blevet udvidet adskillige gange. År 2006 blev et vendepunkt for KROSS navnet. Hele produktlinjen blev segment opdelt og der kom nye, bedre og mere innovative designs. Hele produktionen blev markant forbedret, således at kvaliteten på rammer og komponenter steg betragtelig.

Distributionen blev udvidet med salg til mange nye lande. Det var i denne periode KROSS blev en markant spiller på det internationale markedet.

Fra år 2008-2012 blev der investeret massivt i markedsføring af navnet KROSS på samtlige nye markeder. Det betød øget salg af KROSS cykler, mange nye tilfredse kunder. Dette er fortsat frem til i dag hvor KROSS er meget bevidst omkring miljø og om at skabe de bedste kvalitets cykler på markedet.

Ud over brandet KROSS producerer KROSS også mærker ”Le Grand” og ”MultiCycle”.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook