Linum

Linums filosofi
Linum er stolte af at præsentere et nyt kapitel i sin historie af svensk design siden 1966.

De fortsætter med at designe og producere kollektioner med autenticitet i deres arv. De designer deres produkter med raffinement gennem enkelhed. Linum er opmærksom på subtile detaljer, som giver design med enkle fine detaljer, som sikrer både smukke og funktionelle produkter.
Produkterne er designet til at give komfort, langvarig brug og nydelse. 

De bekymrer os om at bevare deres høje kvalitet og arbejder omhyggeligt for at holde en høj standard i deres materialer og produktion. Mønsterne er designet og velkoordinerede, så de holder over tid. Linums produkter og materialer er taktile og de har siden starten været inspireret af svensk kunst og formtradition, farver, mønstre og teksturer. Linum er lavet til at blive brugt.

Historien om Linum

I  50 år har Linum, designet, udviklet og produceret tidløse boligtekstiler til et hvert type hjem.

Altid med form og funktion i højsædet og aldrig på kompromis med kvaliteten. Deres duge, servietter, forklæder, håndklæder og sengetæpper er lavet til hverdagsbrug og regelmæssig vask. De er stolte af at kunne benytte højeste kvalitet indenfor garner, pigmenter og det håndværksmæssige arbejde.

Det samme gælder for deres designere. Hvert eneste mønster, print og detalje er omhyggeligt udformet i samarbejde med nogle af Sveriges dygtigste tekstil designere, og har givet mange prisbelønnede kollektioner og produkter.  Linum er, og vil altid være, et sted, der bringer ekstraordinære kreative hoveder sammen.

Resultatet er sofistikerede og stilfulde produkter i smagfulde farver, inspireret af den rigt nuancerede pallette fra den svenske natur. Og de har den samme tilgang til mønstre og teksturer. Enkelhed parret med en kærlighed for funktionalitet.

De føler os også forpligtet til at passe på naturen i en større forstand. Siden starten har Linum løbende bestræbt sig på at reducere den miljømæssige påvirkning af mennesker og det omgivende miljø. Dette engagement er lige så vigtigt for dem som teknologisk innovation, håndværk, og nye tendenser.

I hele produktsortimenter, har der altid været en linje for deres farveskala, på tværs af alle tekstiler og kollektioner. På trods af en farverig palet, passer de på, at ethvert nyt Linum produkt altid vil matche dine Linum produkter derhjemme. Deres omhyggeligt gennemtænkte farveskala gør det nemt for dig at redekorere og skifte interiør- og samtidig bibeholde din personlige stil. Hvert forår og efterår, præsenteres en ny spændende kollektion til at supplere basiskollektionen.

Uanset om det er klassiske favoritter eller moderne produkter inspireret af aktuelle tendenser, vil de altid bestræbe sig på at opretholde og fremme den svenske design tradition, der har været centrum for deres virksomhed siden 1966. For dem er kendskab lige så værdifuldt som elementet af overraskelse.

Hos Linum har hør en særlig plads i hjertet. Gennem årene har andre naturmaterialer ”truet” hør, men takket være sin uovertrufne kvalitet og skønhed, har dette enestående naturlige stof altid holdt sig på toppen. Fordi hør giver dig en speciel følelse, der ikke helt kan forklares. Det skal opleves.

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook