Fremstillet efter traditions- rige håndværksmetoder af udvalgte producenter

Malle W. Trousseau

Inspirationen til konceptet bag Malle W. Trousseau stammer fra gamle dage, hvor bruden fik en brudekiste med sig, når hun indgik ægteskab. Kisten indeholdt alt, bruden skulle bruge til at holde hus. Virksomhedens navn er derfor heller ikke tilfældigt: “malle” betyder kuffert og “trousseau” betyder brudeudstyr.

Den grundlæggende idé til konceptet bag Malle W. Trousseau opstod dog, da initiativtageren til virksomheden, Isabelle Mathez’, datter skulle flytte hjemmefra. I den forbindelse spurgte datteren, om hun måtte få noget køkkengrej fra barndomshjemmet med for at hjælpe hende til at komme på plads i sit nye hjem. Isabelle forklarer nærmere: “Tanken om at sammensætte en slags brudekiste til min datter opstod omkring det tidspunkt. Ikke den slags brudekiste med duge og broderede lagner, som vores bedstemødre fik med sig, men en samling af praktiske køkkenredskaber som kan følge min datter hele livet.”

Folkene bag Malle W. Trousseau har samlet et nøje udvalg af køkkeninteriør, som det har taget dem flere år at udvælge. Produkterne er fremstillet efter traditionsrige håndværksmetoder og af særligt udvalgte, små og anerkendte producenter fundet rundt omkring i Europa og i resten af verden.

Køkkeninteriøret sælges i forskellige størrelser af pakker. Den helt store luksuspakke “La Malle” indeholder tre lag med i alt 41 objekter. De tre lag i pakken “La Malle” kan også købes hver for sig i koncepterne “The Cutting Tray”, “The Cookery Tray” og “The Container Tray”. Udvalgte produkter kan tilkøbes enkeltvis eller i mindre sammensatte bokse.

Læs mere om Malle W. Trousseau 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook