Sunde planter, højt udbytte og minimal vedligeholdelse

Minigarden

Minigarden er grundlagt af portugisiske Manuel Rodrigues, hvis far og farfar var landmænd og gartnere. Firmaets mission er at skabe redskaber, der gør det lettere, sjovere og mere effektivt at dyrke planter i byen - uanset om du er privatperson eller professionel. 


Plantevæggene er Minigardens største succes. Muligheden for at dyrke fødevarer i byen med et minimalt ressourceforbrug er efterspurgt blandt arkitekter, anlægsgartnere, designere, restauranter og mange flere. Minigarden er udviklet i 2006 med det formål at gøre det lettere at dyrke planter i bymijø. Plantevæggen er skabt til at efterligne planternes naturlige vækstbetingelser med fokus med et minimalt forbrug af plads, jord og vand.

Minigarden er modulopbygget og kan udbygges, ombygges og flyttes efter behov. Minigarden er skabt til at give planterne optimale vækstvilkår.  Det giver sunde planter, højt udbytte og minimal vedligeholdelse. Minigarden er fremstillet af genanvendelig plast, der er godkendt til fødevareproduktion. Det er din sikkerhed for, at der ikke frigives sundhedsskadelige stoffer til dine afgrøder.

I dag sælges Minigarden i mere end 60 lande og anvendes af både private og professionelle. Alt produceres i Portugal og der arbejdes kontinuerligt på at gøre produkterne endnu mere miljøvenlige.

Læs mere om Minigardens historie og mission 

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook