ØNSK Kaffe – direkte fra bønderne i Nicaragua

Hos ØNSK får du ikke blot kaffe af god kvalitet. Du støtter samtidig de hårdtarbejdende bønder, der står bag den gode kaffe.
Kort sagt, så er du med til at støtte, at pengene havner i de rigtige hænder. 

"Det er et grundlæggende princip for os, at skabe en kaffe af højeste kvalitet, der er dyrket med respekt for menneskene og naturen bag. Hvert år besøger vi kaffebønderne og handler med dem direkte. Dermed skærer vi de dyre mellemmænd ud, og sikrer at flere penge ender i kaffebondens hat.

Den tætte relation muliggør også, at vi kan arbejde med projekter på gårdene der sikrer en mere bæredygtig og grøn produktion af kaffe, der giver en kaffe af højeste kvalitet."

– Andreas og Rasmus fra ØNSK


Mørkristet espresso eller mellemristet kaffe? 

Den mørkristede espresso er for dig, der godt kan lide en kraftig og mere intens kop kaffe. Altså er denne god, hvis du brygger espresso med mælk til fx cappuccino eller caffe latte. Eller hvis du blot ønsker en god kop stærk espresso, som giver en kraftig smag med en let bittersød eftersmag.

Den mellemristede kaffe er et naturligt valg, hvis du fx brygger filterkaffe på en kaffemaskine eller bruger en stempelkande. Med denne mellemristede kaffe, får du en blid, blød og rund smag, hvor kaffens sødme kommer frem. 

Gå til vores rabataftale med ØNSK her og spar 15% rabatVideohilsen fra kaffebonden Leonel: 

Ovenfor kan du se en videohilsen fra én af ØNSK' trofaste kaffebønder Leonel Valladares og lidt om hans økologiske kaffegård Santa Prisca. Her har han boet de sidste 42 år med sin familie.

 

Leonel mener ikke, at sprøjtemidler skal være nødvendigt for at producere en god kop kaffe. Han mener nemlig, at nøglen til en bæredygtig økologisk kaffeproduktion handler om omhyggelig planlægning af økologiske gødningsmidler. Det er noget, som han selv laver på gården ved fx at kompostere kaffebærene med det som hans husdyr efterlader.

 

Hvis du ønsker, at finde mere udstyr til hvordan du brygger en god kop kaffe, så har vi samlet alle produkter her under Kaffe og Te

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook