Paper Collective.

Alt andet end bare papir og æstetik. Ved køb af en plakat fra de bedste designere og nye spændende kunstnere, bliver der nemlig doneret en del af salget til en god sag.

Paper Collective – Plakater i en god sag.

Paper Collective laver Limited Edition Prints i samarbejde med dygtige upcoming kunstnere og højt profilerede skandinaviske designere. Det er smukt design til dit hjem, både til køkkenet, til stuen, soveværelset, entréen eller til at opfriske ethvert badeværelse.


Designerne af de forskellige prints inkluderer stærke navne som Form Us With Love, TAF, Norm Architects og NOTE design studio.

"Vi mener, at godt design kan være mere end summen af dets æstetik og dets funktioner. I samarbejde med vores kunstnere donerer vi nemlig en del af alt salg af vores kunsttryk til en god sag et sted i verden.

I år påbegynder vi vores største projekt endnu, da vi starter processen med at bygge en ny skole i det landlige Nepal i samarbejde med vores partner Human Practice Foundation."

Projektet er fuldt finansieret af salget af plakaterne. For hvert et salg du gør, bidrager PC nemlig med 10% til velgørenhed valgt af designeren. Desuden er alle deres produkter produceret på FSC-certificeret papir og ved svanemærket produktion i Danmark. 

Læs mere om Paper Collective her


Herunder kan du købe plakaterne her i Plus' webshop, og er du logget ind får du 15% rabat på alle plakaterne. Hos PC designgalleri, Kompagnistræde 29, 1208 København K, finder du også et stort udvalg af print og plakater. 

Hvis du ønsker at finde flere plakater med rabat, så se også alle plakater fra Dansk Plakatkunst her.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook