Planet Nusa.

Bæredygtigt sportstøj lavet af genbrugte fiskenet. Dansk design af kvinder til kvinder. Working out never felt this good!

Planet Nusa – Bæredygtigt sportstøj til kvinder

Planet Nusa er et moderne og miljørigtigt sportswearbrand. 

Det er et univers, hvor bæredygtighed, dét at føle sig godt tilpas samt at blive inspireret til fysisk aktivitet er de allervigtigste faktorer. Hvad enten det er en gåtur med hunden, en hiit-træning i træningscentret eller en dynamisk yogaklasse, så gælder det om at få udskilt en mængde endorfiner i løbet af sin træning, imens man med god samvittighed er iført bæredygtigt træningstøj.

Alle styles er specifikt designet ud fra feedback fra aktive kvinder, for at komme udfordringer, som camel-toes, love handles og muffins tops til livs.


Træningstøj lavet af genanvendelige fiskenet: 

Sportstøjet er fremstillet i bæredygtige materialer, hvor størstedelen er produceret af genanvendelige fiskenet og anden plastik fra verdenshavenene. Plastik der ellers ville blive kasseret og havne på havets bund og dermed ødelægge havmiljøet. Fiskenettene bliver fragtet til Italien, hvor de bliver regeneret til tech-fabric. Det er også i Italien, at alle styles bliver syet af dygtige italienske syersker.

Materialerne har mange fordele og er specielt udviklet til at give dig flexiblititet og komfort i din træning. De er altså funktionsdygtige og kollektionen rummer alt fra slidstærke løbetights med masser af muskelkompression til bløde fleksible yoga-toppe og sports bh’er, der giver max support træningen igennem.Bæredygtigt sportstøj lavet af genbrugte fiskenet:


Bag designet Planet Nusa:

Bag firmaet står to danske kvinder, hvis vision er at dreje tøjbranchen i en grønnere retning. De har nemlig et særligt fokus på miljømæssig ansvarlighed, hvor produktionen har mindst mulig belastning på miljøet.

Det er et dansk sportstøjsfirma, med hovedsæde i hjertet af København. Teamet bag er Mille Skat og Kristine Esmer, som begge har mange års erfaring fra modebranchen. Disse erfaringer har dannet grundlag og visioner for at biddrage til at gøre modebranchen mere bæredygtig, transparent og ansvarlig i forhold til produktionsfaciliteter. 

→ Læs meget mere om universet her.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook