Med Posture kan alle få en bedre holdning

Posture

Sidder du korrekt? Ret ryggen! Gentagne påmindelser fra en velmenende forælder fødte idéen til Posture – som i dag kan hjælpe alle til en bedre holdning.

Historien om Posture
Det var blandt andet gentagne påmindelser fra en velmenende forælder, som fødte idéen til Posture – der i dag udvikler rygseler, som hjælper alle lige fra sportsudøveren, atleten og småbørnsforælderen til den modebevidste, ældre og teenageren til at styrke, træne og forbedre sin holdning.

”Sidder du korrekt? 
 Ret ryggen!”

Postures grundlægger er Emma Pihl, en af Sveriges succesfulde entreprenører. Idéen til Posture blev født efter et brud på kravebenet, hvor hun for alvor blev opmærksom på dårlig holdning. Ifølge Emma har en ergonomisk korrekt holdning fået alt for lidt opmærksomhed som en afgørende faktor til elegance, udstråling og forbedrede præstationer.

Visionen med Posture er at tilbyde brugervenlige og æstetiske produkter, som gør dig endnu flottere, stærkere og mere energisk uden holdningsrelaterede problemer.  

Positiv spiral
Posture minder dig om din holdning i hverdagen. Et let tryk minder dig om, at du skal trække skuldrene tilbage og skyde brystet frem. Når skuldrenes position er korrekt, sidder hovedet lige over ryggraden i stedet for at hænge forover. Posture minder dig også om at spænde overkroppens muskulatur (mave og ryg), hvilket mindsker belastningen på rygraden og giver en flot og rank holdning. En ergonomisk korrekt holdning giver desuden et dybere åndedræt, en flot udstråling og mindsker risikoen for smerter på grund af fejlbelastning.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook