God og solid strømforsyning

Om Powerbanken.dk

Powerbanken.dk ApS er en odenseansk virksomhed, der udelukkende gør sig i onlinesalg. Virksomheden er stiftet i marts 2014 og ejes af Christoffer, Mads, Jacob og Luciano der sammen driver webshoppen.

I dag er powerbanken.dk den førende virksomhed inden for salg af power banks, hvilket vi er utroligt stolte af og glade for. Grunden til denne succes er vi sikre på skyldes vores fantastiske kundeservice, hvor vi er tilgængelig via livechat det meste af dagen samt svarer på kunders henvendelser på mail utroligt hurtigt. Udover at sætte en ære i kundeservice, så er vores fokus i høj grad på at tilbyde produkter, der er har et særligt lækkert design og en topkvalitet.

Hvorfor power banks?
Vi har valgt denne niche, fordi at vi selv har haft et utal af oplevelser, hvor vores telefon eller tablet er løbet tør for strøm. Det handler ikke bare om at løbe tør for strøm, men lige så meget tidspunket det sker på. Sidder du i et vigtigt møde, i skole, på vej på bilferie med ungerne på bagsædet eller er du ganske enkelt bare i gang med et godt spil, så findes der ikke noget værre end at gå ned på power.

Idègrundlag
Meningen med powerbanken.dk er at hjælpe dig med en god og solid strømforsyning. Mange smartphones lever ikke op til de forventninger og ikke mindst det forbrug som den gennemsnitlige forbruger har. Det betyder altså, at man må gå på kompromis med sit forbrug og spare på strøm, så ikke man løber tør. Det vil vi gerne gøre op med og derfor startede vi denne webshop, hvor du kan købe ekstra strøm til din smartphone eller tablet i form af disse Power banks.

Vores produkter
Vi går efter at levere power banks af høj kvalitet. For at kunne udbyde et bredt og kvalitetsfuldt sortiment, har vi allieret os med GreyLime. Vi forhandler GreyLimes kvalitets og designbevidste produkter, men for at få et endnu bredere sortiment, har vi også andre leverandører. Vi sørger for grundige test af alle vores modeller, da vi vil stå inde for de oplysninger, vi skriver under hvert produkt.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook