Refilling with tap water

Retap

Retap står for ‘refilling with tap water’. Retap er en dansk design virksomhed hvis mission er at forbedre måden vi drikker vand på. Vi værdsætter godt design, godt helbred og en bæredygtig livsstil. Med disse værdier in mente, har vi designet Retap flasken specielt til at drikke vand af.

Sundhed
For en sund livstil anbefales det at drikke to liter vand om dagen. Det er forfriskende og godt for din energi og generelle sundhed. For at holde dit drikkevand rent, er glas det bedste materiale du kan drikke af. Ydermere, er vores låg PVC, BPA og phthalat frit.

Eco/bæredygtighed
Vand er kilden til live tog bør ikke bruges på en made hvorpå det skader miljøet. Derfor opfordrer vi til at drikke vand fra din vandhane ved at bruge en Retap flaske. Flasken kan nemt renses og genfyldes med vand fra hanen om og om igen, for at forhindre nyttesløse forsendelser af vand i flasker.

Skandinavisk design
Vi var meget stolte over at modtage stolt Red Dot Design Award, the Good Design Award og Promotional Gift Award for vores simple of funktionelle design. Retap flasken er lavet af borosilikatglas, som er ekstra stærkt utrolig let. Både Retap flasken og lågene er produceret i EU.

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook