Sigma Sport

Sigma Sport blev grundlagt tilbage i 1982 af den tyske elektronikpioner Klaus-Peter Schendel. Firmaet lancerede den første cykelcomputer i netop 1982, ved navnet: Cyclecoach.

Siden etableringen har Sigma Sport været i vækst. De har stor fokus på den nyeste teknologi, tager fat på de nyeste trends, og sætter baren højt for designstandarder.

1986 - Velostar
Efterfølgermodellen på Cyclecoach tilbyder yderligere funktioner som kadence og pulsovervågning - og med denne cykelcomputer kom Sigma Sports store gennembrud.

1988 - Starten af BC
Grundstenen til succeshistorien blev lagt i 1988. Udviklingen i mikro-elektronik tillod produktion af en ny generation af cykelcomputere: En attraktiv modelserie med forskellige funktioner.

Vision
Fødslen af mountainbiken og sportscyklen har ændret cyklens anvendelse fra et rent transportmiddel til et sports- og fritidsprodukt. Denne udvikling af sporten har givet nye behov hos forbrugeren, hvilket Sigma Sport stræber efter at møde. Det er hovedårsagen til, at de hele tiden er førende på markedet.

Tysk produktudvikling – Kvalitet – Testet og godkendt!
Sigma Sport repræsenterer tysk teknologi på sit højeste niveau, der kombinerer innovativt design med præcisionsteknik. Alle produkter bliver testet i deres interne laboratorier for at modstå de hårdeste forhold, der sikrer den høje kvalitet igennem produktionen. Alle Sigma Sport produkter er CE-godkendte. Intet produkt sendes ud af huset, før det gennemgår vores grundige inspektion.

Sigma Sport hovedkontor
Hovedkontoret, der blev grundlagt i 1981, er beliggende i Neustadt an der Weinstrasse. Det er her, hvor globale marketing- og salgskoncepter udtænkes og derefter realiseres. Det er også her Sigma Sports kvalitetssikring foregår. 30 medarbejdere i administrationen og 60 medarbejdere i produktionen sikrer en smart og effektiv procedurer i global salg og distribution af deres produkter.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook