Smukke og funktionelle havemøbler fra Skargaarden

Barskt vejr nordpå

SKARGAARDEN fortæller:

Vi er fra Gavle som de fleste af jer helt sikkert ikke har hørt om. Det er en lille by som ligger lige ud til kysten, nord for Stockholm.
Nogle af stederne her er smukke nok til at vælte dig helt omkuld. Polarcirklen er blot få timer herfra. Mennesker har fisket her i hundredevis af år. Nogle gør det stadigvæk. Det er blæsende og det er barskt. Det sner om vinteren og det regner om efteråret. Det meste af året er det mørkt. Hvis du trak en lige linie østpå, så ville du ende I Sibirien.

Gävle er kendt for et par ting og udemøbler er ikke en af dem, hvilket vel er logisk nok. Lys og varme er begrænsede ressourcer her. Kan du forestille dig hvilken værdi en times solskin har her ? Det var et retorisk spørgsmål. For det kan du ikke, medmindre du er født her.

Vi laver møbler til de der dyrebare øjeblikke ; til de korte somre her i Norden. Vi kan ikke gå på kompromis for hvert eneste sekundt er værdifuldt. Vi laver møbler som kan modstå alt som nature byder dem. Hvis de kan stå distancen her hos os, så er de gode uanset hvor I verden de ender." 

og de fortsætter:

" Jo tættere du kommer på, jo mere bliver mindre. 

Vi ser os selv som en del af en tradition som er helt igennem skandinavisk. På den anden side så er vi inspireret af alt lige fra amerikansk shaker til Bauhaus stil. Vi tror virkelig på at mindre er bedre. Vi gør ideer håndgribelige. Du skal ved første øjekast kunne forstå konceptet bag et product, det skal ikke være en intellektuel process. Selvfølgelig er der så en risko for at blive enten kritisk eller kedelig, sandsynligvis begge dele, med mindre der tilføres noget andet. 

Vores møbler udstråler en følelse af enkelthed, der er næsten provokerende (og en enkelthed I sig selv), og en karakter defineret af det rene håndværk i produktion og materialevalg.

Og måske mest synlige: de detaljer, der afslører sig selv til dig over tid; de geniale løsninger, der øger enkelhed til noget sublimt. Ingen ståhej, intet ekstra. Simpelthen mindre som bliver endnu mere.

Læs mere her www.skargaarden.com

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook