The Organic Company

Skandinavisk økologisk æstetik i høj kvalitet.

The Organic Company – Produkter i 100% økologisk bomuld.

Ærlighed, gennemsigtighed og et ambitiøst ønske om at gøre en forskel. Det er det klippefaste fundament hos danske The Organic Company, der blev grundlagt af iværksætteren Joy Vasiljev i 2007.

Siden har virksomheden øget sit sortiment af økologiske tekstilprodukter til hjemmet, der i dag indbefatter både håndklæder, sengetøj, tilbehør til køkkenet og en række produkter til børn.

Produkter i smukt, skandinavisk design: 

Designfilosofien tager udgangspunkt i enkelt, skandinavisk æstetik med fokus på funktion og kvalitet, og de enkelte produkter er formgivet i et samarbejde mellem The Organic Company og en række dygtige, danske tekstildesignere, bl.a. Sisse Mai Christiansen, Marie-Louise Rosholm og Lone Kjær-Rasmussen.

Dette er ikke alene forbrugerens garanti for, at den anvendte metervare er økologisk, men også for, at en række internationale arbejdstagerrettigheder er overholdt og at der under fremstillingen kun bruges kemikalier, som ikke er giftige, kræftfremkaldende, reproduktionsskadende eller miljøbelastende.

Alle produkter fra The Organic Company er certificeret med det internationale økologi-mærke GOTS (Global Organic Textile Standard). 

En central del af GOTS-certificeringen er desuden de omfattende kontroller foretaget af en uafhængig certificeringsenhed, der skal overvåge og efterprøve hvert led i produktionskæden. Fra bonden på den økologiske bomuldsmark over spinderi og farveri til importør.The Organic Company – Fokus på økologi

GOTS certificeret under Soil:
GOTS er en forkortelse for Global Organic Textile Standard - en globalt anerkendt international mærkningsordning, der garanterer, at et givent tekstilprodukt er lavet af mindst 95 procent økologisk materiale, og at produktionen er både miljømæssigt og socialt ansvarlig.

Under fremstillingen af tekstilvarer, der bærer GOTS-mærket må der kun bruges kemikalier, som ikke er giftige, kræftfremkaldende, reproduktionsskadende eller miljøbelastende.

Visse tungmetaller og azo-farvestoffer er bandlyst, mens samtlige blegemidler, farvestoffer, vaskemidler etc. skal leve op til en række faste krav til miljø og sundhed. Alt spildevand bliver renset effektivt, og desuden skal de internationale arbejdstagerrettigheder være overholdt.

En del central del af GOTS-certificeringen er de omfattende kontroller foretaget af en uafhængig certificeringsenhed, der skal overvåge og efterprøve hvert led i produktionskæden - fra bonden på den økologiske bomuldsmark over spinderi og farveri til importør.

Det betyder, at det i hele processen sikres, at alle forpligtelser er overholdt, og det medfølgende licensnummer fungerer som garanti overfor både leverandører, designvirksomhed og ikke mindst forbrugeren.
Virksomheden the Organic Company har opnået licens nr. DK 21797.

Hvis du vil vide mere: Soilassociation.org og Global-standard.org


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook