Loungestemning - udenfor !

Trimm

Vores formål er at fremme livskvalitet og styrke relationen imellem mennesker. Trimm Copenhagen udfordre, hvordan mennesker interagerer og tilbringer tid sammen i en uformel ramme med fokus på at skabe loungestemning - udenfor!

Trimm Copenhagen er en dansk designdrevet virksomhed, der skaber livsstilsprodukter som møbler, solsejl og interiør til mennesker, der stiller særlig høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vægt og moderne design.
 
Vi vil skabe rum for pauser i hverdagen, hvad enten det er i virksomheder, det offentlige rum eller i private hjem - inde eller ude. Vi søger at favne tidånden ved at tilbyde multifunktionelle letvægtsprodukter, der er nemme at flytte rundt. Vores mantra er "less is more" som med sit enkle og stringente udtryk er uden overflødige detaljer og alligevel klart opfylder flere behov.

Trimm Copenhagens loungemøbler indbyder til afslapning og samvær i en uformel ramme. Der er lagt vægt på kvalitet og komfort. Vores produkter kan let flyttes rundt i kraft af vægt og håndtag og kan dermed let bruges til forskellige formål. Ude som inde.

Møblernes indhold er eps-kugler -et isoleringsmaterialet, der skaber naturlig varme, når man sidder i møblerne. Alt kan tåle at stå ude året rundt, da vi bruger kvalitetsmaterialet Sunbrella plus, som er vandafvisende og modstandsdygtig over for alger og UV. Alt er produceret i Europa, for at sikre topkvalitet, kort produktionstid og nærhed med vores fabrikker.
 
Trimm Copenhagen er grundlagt af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010. Virksomheden har maritime rødder, hvilke er tydeligt i design og materialebrug.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook