Solceller i fokus

Viva Energi

Selskabet er etableret i 2009 og har arbejdet med rådgivning og projektering indenfor elektronik og IT. Siden 2010 år har solenergi og specielt solceller haft stigende interesse, og selskabet koncentrerer sig idag kun om dette marked.

Derfor har vi siden omdøbt selskabet til Viva Energi A/S med det formål at udbrede vedvarende energi i Danmark, primært i form af solcelle anlæg. Vi leverer solcelle anlæg både til offgrid (ø-drift), og ongrid (nettilsluttet), i alle størrelser.
 
Vi er idag blandt de førende leverandører / distributører af solcelleanlæg og udstyr, og vi har stor know-how indenfor feltet. Vi kan bl.a. tilbyde kvalitetsanlæg til konkurrencedygtige priser, kort leveringstid og yde kompetent rådgivning og den bedste kundeservice.
 
Vi importer selv alle paneler og komponenter, så du undgår fordyrende grossistmellemled. Derfor får du hos os den bedste pris til kvaliteten, eller den bedste kvalitet til prisen, om du vil.

Vi har været med lige siden, at efterspørgslen steg i markedet og har leveret og monteret over 1000 anlæg, og i 2013 er vi også begyndt at levere større anlæg til fx. erhverv og landbrug.Vi er i dag den største leverandør i Danmark af batterianlæg til kolonihavehuse og fritidshuse. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook