Yrolí Skincare – Eksklusiv økologisk hudpleje til hud med holdning

Yrolí Skincare er et dansk hudplejebrand skabt i 2018 af Jette Nørgaard Haulrig og Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark. Yrolí er eksklusivitet, der møder holdning og er sat i verden som et modsvar til overforbrug og dårlig kvalitet, der forstyrrer krop såvel som natur.  

Effektive produkter med højaktive ingredienser

Yrolí Skincare består af et gennemtænkt sortiment til alle hudtyper. Med få gode produkter er Yrolí udviklet til at pleje huden, berolige irriteret hud eller forsinke aldringsprocessen, reducere rynker, opstramme og udjævne huden. Produkterne er baseret på nyeste forskning og er udviklet i Danmark med bl.a. højaktive kollagenstimulerende mikroalger, niacinamid, peptider, højaktive fedtsyrer, stærke antioxidanter og fugtbindende aminosyrer. 

Ansvarlig hudpleje

Formularerne er baseret på ingredienser, som er wild harvest, økologiske og naturlige. Der er taget hensyn til sårbare biotoper, og at ingredienserne er let bionedbrydelige, så de ikke ophobes i miljøet og skaber forurening. Herudover er det en stor prioritet at vælge ingredienser, hvor der samtidig er sociale projekter at støtte op om. 

Certificeringer

Yrolí Skincare er økologisk, naturlig og vegansk hudpleje og har en række certificeringer: ECOCERT COSMOS Organic, Vegansk Certificeret, en del produkter er AllergyCertified.

Yrolí Skincare har et 360-graders fokus på hudpleje, fordi alting hænger sammen. Fra ingredienserne bliver høstet, til det færdige produkt når badeværelseshylden, er der mange led. Alle led er nøje gennemtænkte og så kompromisløse, som det overhovedet kan lade sig gøre. Bliv klogere på yroli.com

Læs om din rabataftale med danske Yrolí her 


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook