Yrolí – Dansk bæredygtig hudpleje

Yrolí Skincare er økologisk certificeret hudpleje af høj kvalitet. Deres produkter er baseret på den nyeste forskning, og de er udviklet af naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt. Deres produkter er bionedbrydelige og helt fri for hormonforstyrrende stoffer og skadelig syntetisk kemi. 

Yrolí Skincare er lavet til at forsinke hudens aldringsproces, reducere rynker, opstramme og udjævne din hud. Herudover så giver produkterne vitalitet og glød. De er designet med højaktive kollagenstimulerende mikroalger, niacinamid, peptider, højaktive fedtsyrer, stærke antioxidanter og fugtbindende aminosyrer. 


Hudpleje fra naturlige kilder

Deres fokus er på mennesker og miljøet. Yrolí Skincare er nemlig drevet af at beskytte miljøet, og netop derfor tænker de også socialt og handler lokalt. Alle ingredienserne i produkterne kommer fra naturlige kilder, som dyrkes, høstes og produceres med omtanke. Både i forhold til hvordan vi påvirker det lokale – men også det globale miljø.

Alle produkterne er lavet i et godkendt laboratorium i Danmark. Og herudover, så har det taget et bevidst valg om at undlade den ydre og unødvendige emballage. 

Yrolí Skincare er et kvalitetsprodukt, og derfor finder kan du også fine dem på flere af de skønneste hoteller og livsstilsbutikker rundt omkring i Danmark. Som abonnent på Politiken, får du via Politiken Plus 15% rabat, som du kan bruge i Yrolí's webshop. 

Læs om din rabataftale med danske Yrolí her 


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook