Adventsgaver

Julen er for alvor skudt i gang, og i mange familier forbindes adventsgaver med en af julens store traditioner. Vi kender nok alle sammen at fejre hver søndag i advent med gaver, lys og hygge. Adventsgaver er nemlig en hyggelig jule-aktivitet, hvor du nemt får alle i familien ud af sengen hver søndag morgen. Især for små i familien, kan det nemlig være svært at holde ventetiden ud til det bliver juleaften. Derfor har vi samlet adventsgaver og pakkegaver til hele familien – både til børn og voksne. 

På siden her kan du finde alt lige fra luksuriøse adventsgaver til badeværelset, brugbart køkkenudstyr og design punge. Du kan også finde børnespil, puslespil eller fx prøve Family udgaven af Bezzerwizzer, som er et must til den brætspilsglade familie. Hvis du har brug for mere inspiration, så kan du finde flere idéer under JULEN 2019. Her kan du finde et større udbud til årets gaver, som passer perfekt til mandelgaven, pakkelegen eller raflespillet.Bæredygtige julegaver:

Hvis du ønsker at få inspiration til mere klimavenlige julegaver, så har vi samlet en side med bæredygtige julegaver her. Det er altså julegaver i kvalitetsrigtige materialer med omtanke for miljøet. Men det kan også være billetter til oplevelser som teaterforestillinger, koncerter, debat og foredrag. Du kan under bæredygtige julegaver altså finde et udvalg af julegaver til både ham, hende og børnene. 


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook