Bæredygtige julegaver

Kategorien bæredygtige julegaver er til dem, som ønsker mere inspiration til klimavenlige gaver. Så hvis du skal give en gave til ham eller hende, som gør en indsats for at leve mere klimavenligt, så er du landet det helt rigtige sted. 

Vi har nemlig udvalgt de mest lækre og kvalitetsrige bud på gaver, som du kan give. For bare rolig, bæredygtige julegaver er alt andet end kedelige. Det er i hvert fald vores klare målsætning.

Her på siden kan du finde alt lige fra klimavenlige vaskenødder, håndklæder, termoflasker – til bæredygtigt sportstøj lavet af 78% brugte fiskenet fra verdenshavene. 
Udover at give fysiske julegaver kan det også være en idé at lav sine unikke julegaver selv eller at give penge til en god sag. Du kan også give sjove og spændende oplevelser i gave. Vi har eksempelvis et stort udvalg af billetter til mange teatre, koncerter, debat og foredrag – alt sammen til en reduceret pris hvis du har et Politiken-abonnement.

Se mere under JULEN 2019, hvor du også finder vores bud på årets kalendergaver, adventsgaver og mandelgaver samt julepynt.


Bæredygtige julegaver

Hvad betyder klimavenlige julegaver for os?

De klimavenlige julegaver er dem, der efterlader små eller slet ingen aftryk på vores CO2.  Vi tror nemlig på, at det mere og mere er dem, der kommer til at hitte under juletræet. 

Vi har udplukket de produkter, som vi kan stå inde for som bæredygtige og klimavenlige gaver. Vi har derfor kun udvalgt dem, som er bæredygtigt produceret. Altså, om der er brugt energi og vand i produktionen af varen, og om der er skabt unødvendigt affald et sted i verden. 

Herudover så udvælger også ved at kigge på kvaliteten af produkterneVi ønsker nemlig kun, at inspirere med julegaver som er produceret i høj kvalitet – og som er lavet i materialer, der kan holde mange år ud i fremtiden. 


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook