Guide: Sådan får du glæde af Politiken Plus

Politiken Plus en del af dit Politiken abonnement - uanset abonnementstype. 

Det betyder, at du som abonnent automatisk også er Pluskunde - kan købe varer til Pluspris i vores webshop og i Plusbutikken, der ligger i Vestergade 22, København K. Pluspris er en rabatteret pris. 

Udvalget af varer er kendetegnet ved høj kvalitet og lækkert design. Vi arbejder hele tiden på at finde produkter med en god historie, ofte bæredygtige og økologiske samt sikre, at det er produkter vi kan stå inde for og har interesse for dig som abonnent.  
 
Som Pluskunde kan du også købe billetter til Pluspris til alle vores arrangementer. Vi præsenterer debatter, foredrag, koncerter, forpremierer på film og teaterstykker, behandlinger for krop og sjæl og meget andet. Du finder hele udvalget af varer og arrangementer her på sitet.

Vi tilbyder også en del rejser i samarbejde med erfarne rejsebureauer, som du kan tage med på. Det kan være vandreferier, skirejser, madrejser, fugleture, højskoler samt rejs-selv-ferier. Dit abonnement sikrer dig den billigere Pluspris. 

For at tilbyde et endnu større udvalg af varer og fordele for vores abonnenter, har vi også indgået en række Partnerskaber. 
Det betyder, at du som Pluskunde kan handle med rabat i andre webshops eller butikker. Typisk får du en rabatkode eller et særligt link, når du er logget ind på artiklen her på politiken.dk/plus, og i enkelte tilfælde, skal du blot fremvise dit Pluskort i vores partners fysiske butik for at få rabat. 

Det digitale Pluskort, følger også automatisk med, når du bliver abonnent på Politiken. Det er forbundet med dit Medielogin, som er den profil, du anvender, når du logger ind hos Politiken - samme profil anvendes i vores Kundeservice, hos Politiken Plus og PolitikenBillet. 
Pluskortet giver dig adgang til rabatter på museer over hele landet samt butikker som bl.a. Plusbutikken og Politikens Boghal.

Herunder finder du 4 eksempler fra hver af vores 4 hovedkategorier varer, arrangementer, rejser og partnerskaber.
Du finder meget mere i kategorierne, som altid er i menuen øverst på siden.


Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook