Vil du have glæde af Politiken Plus? ... Valget er dit!

Politiken Plus er en del af et abonnement på Politiken.

I forbindelse med det kommende valg, har vi givet alle fri adgang til politiken.dk og til Politiken Plus - derfor får du her en lynguide til, hvad Plus er, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over de mange fordele og muligheder.

Som abonnent på Politiken - papiravisen eller digitalt - er du automatisk Pluskunde og kan benytte alle fordelene hos Plus.
Køb lækre varer med rabat i vores webshop og i Plusbutikken samt deltag i arrangementer, tag til koncerter og rejs med os ud i verden.
Du får også et digitalt Pluskort på din smartphone, der sikrer dig rabat på bl.a. bøger, sko, tøj og på mere end 70 museer landet over.

Herunder får du eksempler fra de 4 hovedkategorier varer, arrangementer, rejser og partnerskaber.


Varer

Du kan købe varer til Pluspris i vores webshop og i Plusbutikken, der ligger i Vestergade 22, København K. Pluspris er en rabatteret pris, der typisk er 15% lavere end den almindelige udsalgspris.

Udvalget af varer er kendetegnet ved høj kvalitet og lækkert design. Vi arbejder hele tiden på at finde produkter med en god historie, ofte bæredygtige og økologiske samt sikre, at det er produkter vi kan stå inde for og som har interesse for dig som abonnent. 


Arrangementer

Som Pluskunde kan du også købe billetter til Pluspris til alle vores arrangementer. Vi præsenterer debatter, foredrag, koncerter, forpremierer på film og teaterstykker, behandlinger for krop og sjæl og meget andet. Du finder hele udvalget af varer og arrangementer her på sitet.


Rejser

Vi tilbyder også en del Plus-rejser i samarbejde med erfarne rejsebureauer, som du kan tage med på. Det kan være vandreferier, skirejser, madrejser, fugleture, højskoler samt rejs-selv-ferier. Dit abonnement sikrer dig den billigere Pluspris.


Partnerskaber

For at tilbyde et endnu større udvalg af varer og fordele for vores abonnenter, har vi også indgået en række Partnerskaber.
Det betyder, at du som Pluskunde kan handle med rabat i andre webshops eller butikker. Typisk får du en rabatkode eller et særligt link, når du er logget ind på artiklen her på politiken.dk/plus, og i enkelte tilfælde, skal du blot fremvise dit Pluskort i vores partners butik for at få rabat.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook