Care By Me – Made with hand & heart

CARE BY ME er langtidsholdbare produkter med fokus på kvalitet, design – og ikke mindst sociale forhold.

Ultrablødt og behageligt tøj i 100% økologisk bomuld, cashmere, silke og uld. Alle produkter er fremstillet med fokus på social ansvarlighed af kvinder i Nepal og Indien.

Der benyttes kun naturlige materialer som cashmere, uld, silke og økologisk bomuld – indarbejdet i et minimalistisk visuelt udtryk.
Det skandinaviske design giver plads til at de udvalgte materialer kommer til deres ret, og tilføjer en følelse af afslappet luksus til både boligen og garderoben.

  • RABAT HOS CARE BY ME
    Nu kan du handle i Care By Me's egen webshop og få 15% på alle deres produkter - se vores Rabataftale.


Her kan du se alle vores produkter fra Care By Me


Historien om CARE BY ME:

I Kathmandu i Nepal startede de deres første produktion – de første år med hjælp fra Danida. Her skabes stadigvæk det største udvalg af deres produkter i cashmere, uld og silke. Puder og plaider produceres enten på pinde i hånden eller på en gammeldags håndstrikkemaskine uden elektricitet og de unikke dip dye tørklæder indfarves under åben himmel. Det økologiske bomuld produceres i Indien hos en GOTS certificeret producent. 

Camilla Gullits er skaberen bag. Hun er uddannet fra Danmarks Design Skole. Hendes vision med etableringen af mærket, var at skabe kompromisløse produkter, der kan omfavne kvinder her, samtidigt med at de hjælper kvinder i udviklingslande. Camilla’s design tager udgangspunkt i nordiske design traditioner. Her med fokus på enkelthed og detaljer – og med et materiale valg i højeste kvalitet. Den eksklusive kollektion er blevet udvidet i løbet af de sidste 5 år, og indeholder nu også få produkter til mænd.


Fælles for alle produktioner er det store fokus på at give kvinder ordentlige og sikre arbejdsforhold, samt færdigheder og et kendskab til håndværk, der kan sikre deres fremtid.

Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design går hånd i hånd. Alle produkter er nemlig 'Made with hand & heart'.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook