Botanisk skønhed og æstetisk aktivisme

Abhati Suisse er et hudpleje- og velværemærke, produceret i Schweiz, grundlagt af indiske Anju Rupal, baseret på etisk tænkning og samtidig dybt forankret i den indisk-ayurvediske tradition. Selve ordet Abhati kommer fra sanskrit og betyder “Oplys din sjæl”.

ÆSTETISK AKTIVISME
Hvert produkt indeholder “a dream, a vision, a mission and a cause”: Abhati har som drøm om at gøre verden til et sted, hvor vi bliver lidt bedre til at hjælpe hinanden - en vision om at skabe produkter, der løser problemer frem for at være med til at skabe nye - en mission om at forene økologisk dyrkede, ayurvediske planter og schweiziske urters terapeutiske kvaliteter i en serie luksuriøse, bæredygtige fair-trade skønhedsprodukter - og den gode sag: at finansiere indiske pigers skolegang og modvirke, at mange i dag tages ud af skolen allerede i 12-års alderen for at blive gift væk.

“I et marked, der ikke mangler hudplejemærker, er disse hjørnestene for Abhati en afgørende faktor - vores eksistensberettigelse”, siger Anju Rupal.

1 PRODUKT - 1 PIGE - 1 MÅNED I SKOLE
Takket være Anju Rupals indiske baggrund taler hun sproget, og det har været en afgørende faktor for at kunne finde de rette samarbejdspartnere og NGO’er til at føre mærkets gode sag ud i livet og sørge for, at 1 solgt produkt betaler 1 måneds skolegang for 1 pige.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook