COMBEKK - køkkengrej af genbrugsmaterialer

Jernbanesveller og udtjente lastbiler forvandles til eksklusive støbejernsgryder, der holder hele livet. Bæredygtigheden er i fokus, og design og funktion skaber rammerne.

Danskerne er mere miljø- og kvalitetsbevidste end nogensinde før. Netop derfor er støbejernsgryder en del af trenden. Levetiden er livslang, der kan laves mad, hvor kvalitet og smag er i fokus, og så harmonerer det smukke, sorte jern godt med de fleste moderne stilarter i boligen.

Med netop bæredygtigheden og det øgede fokus på kvalitet, tages skridtet videre, når COMBEKK Homeware lancerer gryder og pander af genbrugsjern – i første omgang er det udtjente jernbanesveller fra de hollandske jernbaneskinner, der danner basis for gryderne, men også lastbiler, tanks og fly kan omdannes til de smukke gryder og pander.

”Vi tænker mere og mere bæredygtigt, men samtidig handler det i dag i høj grad om kvalitet i køkkenet, hvilket i øvrigt hænger sammen med bæredygtigheden, for har man først en gryde i støbejern, holder den hele livet”, fastslår Christian Leisner, Fun Nordic ApS, der forhandler COMBEKK Homeware i Danmark.

Han fortæller videre, at det er hollænderen Mark Suurbier, der står bag ideen og designet, og at gryderne og panderne produceres på en af de mest moderne og anerkendte jernstøberier i Holland og faktisk i hele verden. Så der er virkelig styr på støbejernet. 

Den første serie af gryder og pander, der er kommet ud af de brandvarme støbeovne, er skabt af gamle jernbanesveller, hvilket markeres i bunden af gryderne med et ”Rails”.

DNAet er genbrug

DNAet i COMBEKK Homeware er genbrug, men funktion og design spiller også vigtige roller, og helt nyt og revolutionerende er det, at gryderne er udstyret med et indbygget termometer, der viser præcis, hvad temperaturen er i gryden.

”En medfølgende vejledning fortæller, hvilke temperaturer, der kræves til de forskellige retter for at tillave dem perfekt. Her kan man læse, hvad temperaturen skal være, hvis man vil stege i gryden, hvad den skal være, hvis man vil slowcooke osv.”, lyder det fra Christian Leisner.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook