Mærket med en historie at fortælle

Eastpak - the urban lifestyle brand

Eastpaks rødder går helt tilbage til 1952 hvor Eastern Canvas Products USA, med Monte Goldman ved roret, landede sin første militære kontrakt. Det gjorde de ved at fremstille produkter, i en meget høj og slidstærk kvalitet, til den amerikanske hær.

Monte Goldmans søn, Mike Goldman så på sin tid på universitet hvordan de "cool" elever gik på overskudslagre og købte disse produkter fremfor at bruge datidens dokumentmapper. Da han senere kom med i firmaet prøvede han at overtale sin far til at "fylde dette hul i markedet" ved at producere slidstærke, holdbare produkter til universitets brug. Det tog lidt tid men i 1976 blev Eastpak et selvstændigt mærke.

Den ene byge af ordre blev hurtigt overtaget af den næste, og det blev hurtigt en succes.
I 1981 var Eastpak de første til at producerer en række tasker i mere trendy og iøjnefaldende farver, hvilket var en klar kontrast til de kedelige farver og materialer andre brugte.

Eastpak spredte sine vinger og indtog det asiatiske marked, derefter Latinamerika og i 1986 kom Eastpak til Europa. Det startede i Frankrig, og kom til Danmark i slut 80érne.

I 1987 var Eastpak en af de første mærker der producerede en kollektion i fuldprintet materiale. Samtidig med de markerede sig som et ægte Urban Lifestyle Brand.

I 2003 introducerer Eastpak det første af en lang række samarbejder med Europas bedste designere og artister. Den første var Henk
Schiffmacker (en kendt tatoovør) og i dag har de et samarbejde med Kris Van Assche og WoodWood.

I 2008 åbner en række flagship stores rund omkring i verden herunder På Carnaby Street 1, i London.

Eastpak har et stort sortiment der strækker sig fra mini tasker, rygsække, skulder tasker, duffelbags, til rejsetasker. Alle i en super slidstærk kvalitet med forskellige funktioner der skulle udfylde ethvert behov.

Eastpak ser sig selv som et Globalt urban lifestyle brand der producerer smarte løsninger til at berige og gør det nemmere at leve "the urban lifestyle". Eastpak er stolte af deres historie og ønsker at forblive på forkant med både stil og funktion, samtidig med at fokusere på det sjove.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook