Franck & Fischer – Legetøj i økologisk bomuld

Design for kids – made with care.

Siden 2005 har designduoen Annemarie Franck og Charlotte Fischer skabt legetøj og boligtekstiler til børn. Deres unikke og gennemgående tema er grafiske tolkninger af verdens dyr, som passer ind i boligen hos designbevidste familier.

Alle produktene er lavet i økologisk bomuld, der sikrer, at barnet ikke kommer i kontakt med unødvendige, skadelige stoffer.

Det er et dansk design koncept, som overalt i verden forbindes med et enkelt og unikt design – og høj kvalitet i forarbejdningen. Franck & Fischer's produkter lever fuldt ud op til dette. Hvert produkt er omhyggeligt forarbejdet med fokus på detaljen. Dette sikrer, at høj funktionalitet og legeværdi går hånd i hånd med godt design.

Der er ikke indgået nogle kompromisser, når det gælder deres dyr og legetøj. Annemarie og Charlotte tror nemlig på, at man godt kan være både professionel og emotionel, når det gælder produkter til børn. Og de tager deres miljømæssige og sociale ansvar meget alvorligt.Legetøj i GOTS certificeret bomuld – uden skadelige stoffer:

De fleste af produkterne er lavet af GOTS-certificeret bomuld. Alle stoffer og garner er farvet eller printet med miljøvenlige farver, og træ kommer fra plantager. Ligesom MDF plade er af typen MDF1, som er lavet miljøvenligt og med giftfri lim. De har et tæt forhold til deres producenter og kan stå inde for miljømæssige og arbejdsmæssige forhold for de ansatte.

Når sloganet siger ‘Design for kids – made with care’ betyder det noget. Ikke blot for designerne bag, men også for deres leverandører. Alle i processen ved hvor vigtigt det er – og forhåbentlig kan det mærkes hos dig som forbrugeren.

Her kan du læse mere om historien og designerne bag.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook