GreyLime

Bag GreyLime står en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets.
De lægger al deres glæde, viden og erfaring i at kunne tilbyde dig produkter, der ikke ligner alt det andet derude, og som lever op til deres høje krav og standarder.

GreyLime tilbyder powerbanks til alle behov og bionedbrydelige, fleksible smartphone covers - og vores ambitioner med brandet har været skyhøje fra start. De ville sparke døren ind med en række produkter, der stak af fra alt andet. Kapacitet og kvalitet var selvfølgelig ikke til diskussion, men de ønskede at tilføre et lag mere. Design. Pakke al ’nørderiet’ pænt ind og nå et publikum for hvem æstetikken var lige så væsentlig som praktikken.

Det blev til en række kraftfulde udtryk i farver og former inspireret af naturen omkring os, bl.a. himmel, hav og granit - og noget tyder på, at missionen er lykkedes. Mercedes Benz valgte f.eks. at customize GreyLime powerbanks med deres ikoniske logo ved lanceringen af EQ-modellen, og GreyLime samarbejder med en række førende modehuse.

GreyLime er blevet taget overvældende godt imod og mødt med begejstring overalt, ikke mindst hjulpet på vej af tech-tillæg i Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, som har kåret dem som testvindere og fremhæver dem for netop dét, der jo var meningen med det hele:
Kapacitet, kvalitet og design.

Og så hedder vi naturligvis ikke GreyLime uden et forfriskende twist:

Når du køber et GreyLime produkt, støtter du vores samarbejde med den internationale non profit miljøorganisation Trees for the Future, som med genplantning er med til at skabe et bedre klima og beskytte jordens biodiversitet. Ét produkt = ét træ. Dermed får du et meget håndgribeligt bevis på, at også du er med til at gøre en forskel.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook