Grums – Hudpleje med genanvendt kaffegrums

Grums er et dansk hudplejebrand. Grundlagt i Aarhus i 2016. 

Hos danske Grums skaber de bæredygtige hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Det gør de med lokal kaffegrums fra caféen La Cabra Coffee Roasters i Aarhus.

"Vi tror på, at hudpleje kan skabes ud fra bæredygtige principper uden, at gå på kompromis med hverken kvalitet, udseende eller effekt. Lige fra den spæde begyndelse har vi udfordret os selv og vores samarbejdspartnere, og forlangt netop dette i hver en del af vores virksomhed. Fra vi indsamler kaffegrums på vores ladcykel, til den selektive udvælgelse af ingredienser og bæredygtig emballage."

Hvorfor kaffegrums?
De fleste kaffedrikkere ved sikkert, at en god kop kaffe kan gøre dagen lidt bedre. Men hvordan kan de brugte kafferester egentlig gavne din hud?

En færdigbrygget kop kaffe indeholder mindre end 1% af næringsstofferne fra de kaffebønner den er brygget på. Det betyder, at mere end 99% af næringsstofferne ligger tilbage i kaffegrumset. Grums bruger kaffegrums i deres produkter, da kaffegrums indeholder antioxidanter og er anti-inflammatorisk, som bidrager til at berolige huden og mindske rødme og irritaion. Herudover så giver kaffegrumsets kornede tekstur en fast og elastisk hud der styrker cirkulation i blodet, så huden får mere glød og ser mere frisk ud. 

Et bæredygtigt fokus. 
Udover Grums' store fokus med at genanvende kaffegrumsen i deres hudplejeprodukter, så fokuserer de også på en bæredygtig indpakning. Det betyder, at de anvender plastik baseret på sukkerrør til alle deres tuber. Ikke blot fordi det er pænt og praktisk, men også da det er mere bæredygtigt end konventionel plastik.

Læs mere om Grums og deres hudpleje herPolitiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook