Hemp Copenhagen

Hemp Copenhagen Co. er i løbet af fire år blevet en relativt stor fisk i en relativt lille dam. "Den lille dam", er produktionen af hamp tekstil, som udgør under 0,1% af verdensproduktionen af bomuld. Det vil vi, som en "Stor fisk", der kan glæde sig over henvendelser og kunder fra hele verden, gerne lave om på: 

Vores "planetære" mission er at bidrage til at øge andelen af hamp tekstil i verden. Hvis hele verdens produktion af bomuld, incl. økologisk bomuld, blev erstattet af hamp, ville vi kunne spare 125 milliarder tons rent drikkevand om året. Vi kunne spare 55 milliarder kvadratmeter land og 50 milliarder kg CO2...

Udover vores daglige forretning, bidrager vi derfor til forskellige bæredygtighedsprojekter, studerende på arkitektskoler mv. med bl.a. samples og den viden om hamp og bæredygtighed vi har fået samlet.

 
Vores forretningsmission er naturligvis at udvikle og sælge produkter vores kunder er glade for. Så vokser vi, og bidrager samtidig til vores samfundsmæssige mission, her og nu.
 
Vores forretningsfokus er udelukkende at producere tekstiler af hamp, evt. hamp blandet med andre bæredygtige materialer.
Hamp tekstil er faktisk en luksus og ikke kun fordi det er kostbart. Det er det, men det holder til gengæld 3 gange så længe som bomuld. Og så er det naturligt antibakterielt. Det er bomuld langt fra. I dag handler luksus ikke kun om overlegen kvalitet og brand-image, men også om følelsen af en ren samvittighed. Hamp-tekstil er økologisk, bæredygtig og antibakterielt fra naturens hånd.
Ren luksus, ren samvittighed.

 Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook