Hövding - En airbag til cyklister

Hövding

Velkommen til tidens revolutionerende cykelhjelm. Den er praktisk, diskret og nem at have med sig omkring.

Til forskel fra andre cykelhjelme placeres airbaggen ikke på hovedet, men som en krave omkring halsen. Kraven indeholder en airbag, der udløses og beskytter hovedet, hvis man kommer ud for en cykelulykke.

Hövding 3.0 er den seneste version fra Hövding, hvor størrelsen indstilles med en justeringsknap. Oppustningen styres af sensorer, der læser dine bevægelser 200 gange per sekund og registrerer den unormale bevægelse hos cyklisten i tilfælde af en ulykke.
Den sidder nemt og bekvemt rundt om halsen, og så snart man har vænnet sig til at bære den, så er den utrolig nem at have på. Den er en fordel for mange at bruge, som ikke ønsker at bære en traditionel cykelhjelm. Hvis du har den med på farten, så er den nem at have med, da den kan foldes sammen og lægges i tasken - Pas dog på med at lukke cykelaibaggen, så du ikke risikerer at den puster sig op nede i tasken.

Du kan også tilslutte airbaggen til din Smartphone. Få guiden til Hövdings App her.


Sådan kom Hövding cykelairbag til

Historien startede med, at de to studerende, Anna Haupt og Terese Alstin fra Lunds Universitet, ville undersøge, om de kunne udvikle en cykelhjelm, som folk faktisk med glæde ville have på, når de cyklede. Efter flere år med test og forbedringer var svaret et tydeligt JA! 

I dag sidder der 20 personer med vidt forskellige baggrunde samlet på kontoret i Malmø, som fortsætter med at udvikle virksomheden ud fra grundprincippet: Ingenting er umuligt. Cykelairbaggen er blevet en utrolig populær cykelhjelm i de større byer, hvor mange bærer den moderne cykelairbag.

Hövding består af både krave og cover

Kraven omslutter airbagsystemet som udgør selve hovedbeskyttelsen. Kraven er produceret i et sort funktionsmateriale, der afviser både vand og snavs samt sidder behageligt rundt om halsen.

Med kraven kommer der et sort standardcover. Coveret er syet i et funktionsmateriale, som transporterer kroppens varme væk og er let at vaske og stryge. Materialet beskytter også din Hövding mod snavs og slitage.


Reklamation

Hvis du ønsker at oprette en reklamation over din Hövding, kan du gøre det via Hövding-appen eller på hovding.com.
Ved selv at oprette en reklamationssag direkte med Hövding, får du en optimeret service og et hurtigere svar på din reklamation. 
Du behøver derfor ikke længere reklamere gennem os, medmindre at du foretrækker, at vi opretter reklamationen for dig - svartiden vil dog være længere.

Her er en guide til reklamation over Hövding

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook