Plantekasser i prisbelønnet design – til unikke, grønne rum og oaser.

Land Have - højbede, altankasser og plantekasser i lækker kvalitet

Højbede fra Land Have er flotte originale modulopbyggede plantekasser. Brug højbedene som kasser til dine blomster både indenfor og udenfor – eller til en flot og æstetisk køkkenhave.

Hos Politiken Plus kan du vælge mellem mange forskellige kasser både i jern og i rust – og du kan også købe plantekasserne både med hjul og uden hjul. Med smukke plantekasser som disse, får du uendelige muligheder for at lave din egen unikke grønne oase.

Fokus på bæredygtighed hos Land Have:

"Hos Land går vi op i at levere produkter, som vi kan stå inde for. Alle vores plantekasser er produceret i Danmark. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtig produktion – med ordentlige arbejdsvilkår, troværdig miljøkontrol og kort transport. Vi benytter udelukkende europæisk fremstillet genanvendeligt stål og træ fra bæredygtige kilder, og vores emballage er fremstillet af 100% biologisk nedbrydeligt bølgepap med plantebaseret lim og trykfarve. Faktisk kan du trygt rive emballagen i stykker og bruge den som fyld i bunden af din plantekasse."


Højbede i jern eller i rust? 

Du kan vælge dine højbede i galvaniseret jern (stål) og råjern/cortenstål (rust), som med tiden vil få en smuk, rusten overflade. Det betyder, at ønsker du plantekasser i den rustne model, så vil de blive leveret som råjern (og ligne stål). Men den smukke rustne overflade vil først komme efter 3-5 måneder alt afhængig af vind og vejr. Alle højbede er vedligeholdelse - og giftfrie. De kan anvendes direkte på jorden, terrassen eller altanen, men vær opmærksom på, at der er en risiko for at den rustne model kan smitte af på træterrasser.

Herudover er der mange varianter og andre tilvalg at vælge imellem: Højbede med sneglehegn, højbede på hjul, altankasser og lodrette plantevæge. Det samme gælder formerne på kasserne. Her kan du vælge højbede i kvadrater, trekanter, sekskantede – og aflange modeller. De er alle sammen nemme at kombinere og sætte ovenpå hinanden i uendelige variationer og mønstre, som passer til netop din have eller terrasse!

Skal højbedene være med eller uden hjul? 

Du vælger også selv om dine plantekasser skal købes med hjul eller uden hjul. Fordelen ved at købe plantekasser med hjul gør din have mere mobil. Højbedene vil være forsynet med en bundplade og hjul, som selvfølgelig gør det muligt at flytte højbedet eller blomsterkasserne rundt. Det kan være en fordel, hvis du ønsker at flytte rundt ofte, fx til et mere solrigt sted, eller hvis der er behov for læ eller skygge.
Du kan nemt placere højbede med hjul på træterrasser uden at træet rådner. Herudover så tåler de frost, så de kan stå udenfor hele året, men de er også flotte til indendørs brug. Hjulene skal selv monteres med det vedlagte værktøj. Rust på underlaget kan forekomme ved modellerne i ubehandlet jern og cortenstål.Her er alle vores højbede fra Land Højbede:


Hvordan bliver højbedene leveret? 

Du lægger højbedene i kurven hos Politiken Plus, og når ordren er gået igennem bliver højbedene leveret med fragtmand. Er du ikke hjemme ved levering sættes pakken på adressen. Har du særlige ønsker til hvor pakken skal placeres, kan du sende en mail til info@landhave.dk. Husk at oplyse navn, adresse og telefonnummer i mailen. 

Bor du i lejlighed, bedes du oplyse, hvordan højbedet skal modtages. Her kan du også sende en mail til info@landhave.dk eller ringe på 23636172. Der er også mulighed for afhentning på adressen Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup ved aftale på telefon 23636172.

Land Højbede designer selv samtlige produkter, og næsten alt bliver produceret i Danmark. Nærheden til leverandørerne er vigtig – både af hensyn til kvalitet, pålidelighed og leveringssikkerhed. Land Højbede har desuden vundet Formland prisen for bedste idé og design.


Du kan finde alle vores samlede krukker og højbede her. Du kan også læse mere og få inspiration hos Land Højbede her.


Sådan startede Land Højbede: 

Idéen bag Land Højbede opstod en varm sommerdag, da Thule Jessen gik i sin have og tænkte på, hvordan han kunne lave flotte plantekasser af jern til at holde styr på krydderurterne. “Nogle af vores venner havde fået en smed til at svejse plantekasser til deres have, men jeg tænkte: det må sgu’ kunne gøres nemmere!”
Thule søgte en løsning, som skulle være både dekorativ, let og fleksibel at arbejde med. 
Højbedene skulle laves i jern, og i stedet for at svejse siderne sammen, skulle de klikkes sammen uden brug af værktøj. 

Eventyret startede tilbage i 2003, og familievirksomheden er i dag en stor succes med kunder i hele Skandinavien. Markedet tog øjeblikkeligt det klikbare højbed til sig, og det innovative produkt høstede allerede i opstartsåret den anerkendte Formland Pris. I 2014 flyttede virksomheden fra Brande til København, og familievirksomheden blev en realitet på fuldtid. Sønnen Søren indgår i det daglige salgs- og udviklingsteam, mens Thules kone, Marie Sohl, og svigerdatteren Anne hjælper med idéer og formidling.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook