Smukke og pålidelige solcellelamper.

Little Sun - solcelleprodukter til verdens befolkning

Du får på én gang en social virksomhed, en linje af unikke solprodukter – og et kunstværk.

Salg af lampen i områder med elektricitet muliggør, at Little Sun kan forsyne lamper til områder uden pålidelig adgang til elektricitet til en lokal og betalbar pris. På den måde bliver de samme smukke og pålidelige solcelleprodukter solgt i en del af verden til folk, der skal på camping, på festival eller ud at rejse - og i en anden del af verden til folk uden pålidelig adgang til elektricitet.

Little Suns mission er at sprede betalbar solcelle-lys til de 1,1 milliarder mennesker, der lever uden pålidelig adgang til elektricitet, gennem smukke og funktionelle solcelle-kunstværker.

Derudover har Little Sun i 2020 doneret 600 Little Sun Charges (mobilopladere) til to innovative virksomheder indenfor sundhed i forbindelse med COVID-19.

Læs mere om Little Sun og deres arbejde her
Historien om den populære lampe:

Siden kunstneren Olafur Eliassons lancering af Little Suns første produkt, lampen på Tate Modern i 2012, har den ikoniske gule solcelle LED ændret livet for mere end hundredetusind mennesker uden adgang til elektricitet – særligt i det afrikanske Sub-Sahara.

For i dag sælges lampen i den vestlige verden til en pris, der gør det muligt at distribuere lampen til en lokal og betalbar pris i mange områder uden elektricitet verden over. Sådan at lokale forhandlere har mulighed for at profitere på det. Altså, støtter lampen opbygningen af små forretninger i disse lande.

Ud over den gule solcellelampe, så kan du hos Plus også købe den populære oplader: Charge - en solcellelampe som mobiloplader med høj ydeevne


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook