Nimbus - The Jacket Company

Nimbus, 'The Jacket Company', har siden 1995 succesfuldt trukket promotion-branchen i retning af en mere moderigtig måde at integrere jakker som en del af den nutidige branding.

Det københavnerbaserede hovedkontor drives af et professionelt team af dedikerede medarbejdere med ansvar for in-house design, salgssupport, marketing og logistik. Stærkt hjulpet af et dygtigt europæisk salgsteam, som er en af de vigtigste årsager til at Nimbus i dag bliver betragtet som foretrukken jakkeleverandør af mange kunder.

Med salgskanaler i mere end 11 lande har Nimbus forankret sin status som et velrenommeret og europæisk anerkendt brand, dedikeret til at lave detaljeret, funktionelt og moderigtigt overtøj til alle årstider.

CSR
Nimbus er med i FNs Global Compact og forpligtelser sig dermed til at leve op til reglerne i henhold til REACH. Principperne i FNs Global Compact og REACH sætter kursen for, hvordan Nimbus som virksomhed - gennem deres handlinger - kan respektere fundamentale menneske- og arbejderrettigheder og vise ansvar for miljøet.

Denne deltagelse hjælper virksomheden med at bevare deres fokus på social og miljømæssig ansvarlighed i deres aktiviteter og sikre løbende kommunikation omkring de fremskridt, der gøres i forbindelse med gennemførelsen af en bæredygtig CSR strategi.Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook