Pacsafe rejsetasker.

Designed by travelers for travelers.

Pacsafe – de bedste tasker mod tyveri.

Pacsafe har udviklet en lang række innovative, funktionelle og unikke løsninger til at bringe dig rundt i verden. Taskerne er nemlig designet til folk der rejser – af folk der selv har rejst rundt i verden.

Produkterne er udviklet og testet til at kunne klare barske eventyr, og samtidig simple til dagligdags brug. Igennem årene har stifterne bag rykket grænsen for, hvilke sikkerhedsløsninger der er mulige at skabe i bestræbelserne på at sætte barrierer op for listige lommetyve. De unikke og prisvindende tasker med anti-tyveri teknologi er anerkendt og patenteret globalt, og er designet til at være diskret og nem at anvende, men vanskellig at overvinde for en fremmed tyv.

Tasker med fokus på at reducere plastik: 

Udover at Pasafe har fokus på anti-tyveri og sikkerhed på rejsen, så er deres klare mål og vision også genbrug og bæredygtighed. Hvis du køber fra deres kollektion Econyl®, så er taskerne nemlig designet og produceret af genanvendelige fiskenet og andet nylon, som ellers ville ligge og flyde rundt i verdenshavene. Dette er til stor gavn for naturen, for os og er med til, at redde mange fisk og skildpadder verden rundt.Sådan startede eventyret Pacsafe: 

Tilbage i 1998 startede Rob Schlipper og Magnus McGlashan Pacsafe med en vision om at hjælpe rejsende, samt at omfavne livets eventyr. De to har rejst en del sammen i store dele af verden og også krydset det store ocean. De har brugt det meste af deres liv på at rejse verden rundt og søge eventyr. Alt lige fra trekking gennem Asien, togrejse gennem Europa og at sejle på det vilde hav.

Men udover fantastiske rejseoplevelser rundt omkring i verden, så har de også oplevet den dystre og angstfyldte side ved at få passet stjålet, og ubehaget ved at få stjålet mobil og rejseudstyr. Det var på rejsen og i det gode venskab, at idéen om Pacsafe opstod. Herudover så de muligheden i at være med til redde verdenshavene med tasker lavet af nylon og genbrugte fiskenet fra verdenshavene. 

For de to grundlæggere er det i dag den største belønning, at se en Pacsafe-taske på en turist ryg i lufthavnen, rundt i verdens store byer – eller i den smukke natur. Så ved Rob og Magnus nemlig, at deres redskab er sikret. 

Læs mere om stifterne, taskerne eller få rejsetips her på Pacsafe blog. Hvis du ønsker flere produkter med fokus på bæredygtighed, økologi og genbrug, så gå til siden: 'Gør en forskel'.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook