Payamba Bowties

Payamba Bowties vil gøre den klassiske gentleman mindre kedelig ved at kombinere dansk design med de farverige afrikanske tekstiler.
Grundlæggende tror vi ikke på, at en rigtig gentleman skal have et kedeligt, klassisk look. Derfor er det en skam, at vi - især i Skandinavien - har en tendens til sort/hvide tekstiler i stedet for at udforske de mange flotte farvekombinationer, som giver kulør.

Alle vores tekstildesigns er nøje udvalgt af  et designteamet i København. Farver er udgangspunktet for vores produktionsproces. Skrædderne går til gademarkederne i Makeni, Sierra Leone og udser sig nogle interessante tekstiler. Vores design-team i København følger med live over Skype. Når tekstilerne er valgt, så bearbejder vores skræddere dem til håndlavede produkter på deres pedaldrevne Singer symaskiner fra 1960'erne. Hvert design er lavet i et begrænset antal - og der er ikke to butterfly, der er ens. Resultatet er et flot herremodeprodukt med både farve og personlighed, klar til at spice en verden med formel beklædning op.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook