Roon & Rahn – møbler til hjemmet

Virksomheden består af den århusiansk designduo Nicki van Roon & René Rahn Hansen. Produkterne er designet og udviklet af Nicki og René selv, hvis filosofi består i, at skabe unikke produkter, som løser et reelt behov, er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Roon & Rahn udvikler møbler, som understøtter og stimulerer et enkelt og harmonisk liv i hjemmet. Møbler, som løser konkrete behov i hverdagen på en praktisk, pålidelig og pladsbesparende måde, og er med til at skabe orden, balance og æstetik i din indretning.

Møblerne er lavet af massivt europæisk egetræ, designet i et tidløst formsprog og forarbejdet med afsæt i snedkerhåndværkets traditioner, som har eksisteret og skabt værdi i generationer. På den måde stræber firmaet efter at distancere sig fra flygtige trends og skabe møbler, som tåler daglig brug i mange årtier og går i arv til de næste generationer.

Langtidsholdbare møbler:
Roon & Rahns designproces forener hensyn til produktets funktionalitet, brugervenlighed og æstetik i det samlede design – uden at gå på kompromis med nogen af faktorerne. Roon & Rahn arbejder for at minimere miljøbelastningen og om at lave møbler, som vi har lyst til at beholde hele livet – og som kan holde til det.
Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook