Rustikke, robuste og smukke støbejernsprodukter.

Skeppshult – smukt køkkengrej i høj kvalitet

I 1906 kom Charles E. Andersson til Skeppshult fra Nordamerika med bagagen fuld af drømme og viden. Her, ved siden af floden Nissan, grundlagde han et støberi. 

Siden er der løbet meget vand i floden, men meget er også fortsat det samme, for knowhow, håndværket og værdierne er de samme. Det handler fortsat om ægthed, funktionalitet og holdbarhed.

I dag er Skeppshult Støberi det eneste tilbageværende støberi i Skandinavien, som producerer køkkengrej i støbejern. Flere faser i fremstillingen foregår stadig ved ren håndkraft og er afhængig af medarbejdernes erfaring, kundskaber og evner. Det er ikke noget tilfælde, at produkterne støbes i Skeppshult, hvor man som noget helt unikt har adgang til det rette støbesand og ikke mindst har tillært sig håndværket gennem generationer.


Pander med lang holdbarhed: 

Deres sortiment af køkkengrej bruges både af professionelle og amatører, som ønsker at løfte deres gastronomiske evner op på et højere niveau. Produkterne er rustikke, robuste og smukker, og leveres alle med 25 års garanti på selve støbejernet.

Produkterne har derfor en holdbarhed ud over det sædvanlige, og kan bruges på alle varmekilder. Panderne er IKKE emaljeret, men indbrændt med BIO rapsolie for at give dem den velkendte non-stick funktion. Med disse produkter er det muligt at tilføre ekstra naturligt jern til maden, hvilket kan betyde meget for folk med jernmangel.

Panderne kan stort set ikke slides op - og bliver kun bedre efterhånden, som de bliver brugt.


Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook