TrueStuff – Fokus på design, kvalitet og økologi.

Design, kvalitet og økologi. Det er de tre ting, der altid er i fokus hos TrueStuff – og som går op i en højere enhed i alle deres produkter. Det er klassiske boligtekstiler med specielle detaljer og et særligt twist. Tekstiler som bare holder og holder – både visuelt og i daglig brug.


TrueStuff er tekstiler med rene linjer, der rækker langt ud over klassiske designs. Produkter der både er stilsikre og miljørigtige.

Alle stofferne er unikke og designet af firmaets grundlægger og tekstildesigner, Hanne Kjeldsen Sall. De samarbejder med en lang række at de bedste spinderier, væverier og systuer i Europa, som producerer den brede kollektion af sengetøj og boligtekstiler. Alle knapper er lavet af naturmaterialer som træ, perlemor eller corozonød.

Få mere inspiration til hjemmet i vores kategori Interør.Produkter med økologi i fokus:

Produkterne er certificeret efter GOTS standarden, der er en global standard for produktion af økologiske tekstiler. Det er nemlig kundernes garanti for at de køber "rene" produkter.

Det er varer uden pesticidrester eller andre skadelige kemikalierester. Faktisk kan du pakke dit sengetøj ud og lægge det direkte på sengen uden at vaske det først. Der er en særlig nydelse ved helt nyt og glat sengelinned. Især når det ikke lugter af kemi.

TrueStuff sengetøj holder år efter år og kan vaskes utallige gange uden at miste farve og facon. I længden er det langt det billigste målt som omkostning pr nat, men især set i et overordnet miljøperspektiv. Kortlivede produkter er en stor miljøbelastning.

Se mere om GOTS standarden i den lille film her: https://www.global-standard.org/information-centre/gotsfilm.html#dk

Læs mere om TrueStuff og deres produkter her.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook