Valuewine.

Forkæl ganen med store, lækre vine fra små leverandører – til en fornuftig pris.

Valuewine | små producenter - store vine

Det danske vinfirma Valuewine importerer gode og spændende vine fra mindre vinproducenter under deres motto: "Små leverandører - store vine". Du får altså gode, lækre, kvalitetsvine til fornuftige penge. 

Indtil videre ligger Valuewine fokus på Spanien og Sydafrika, hvor der er et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Ved udvælgelsen af nye leverandører lægger vi stor vægt på, at producenten kan levere god vin til en attraktiv pris.


Derfor får du god kvalitet hos Valuewine:

Valuewine har udelukkende vin fra Spanien og Sydafrika, da man efter deres mening får den bedste kvalitet til den bedste pris. Valuewine følger derfor udviklingen i Spanien og Sydafrika tæt, og er altså på jagt efter nye gode vin til sortimentet.

Valuewine ApS er grundlagt tilbage i 2006. Firmet blev stiftet af to gode venner, der begge har en fælles lidenskab og interesse for god vin. I dag ejes og drives Valuewine af Jan Pedersen og Michael Friis.

Jan og Micheal driver Valuewine som deres passion, og de elsker at finde nye spændende vine. Hvert år er stifterne på et par ture for at finde ny og spændende vin. Det er nemlig ingen kunst at købe en dyr vin, der smager godt – kunsten er at finde en super kvalitetsvin til en langt bedre pris – end vine i samme kvalitet fra andre områder koster. 

Se også vores kategori 'Vin og Spiritus' for mere inspiration.Når du køber vinen online:

Her på siden gør vi det nemt for dig at finde gode vine til en fornuftig pris. Når du køber vin online, så kan det være noget af en udfordring, da man jo ikke har mulighed for at smage, før man køber. Men Valuewine ser det som deres fornemmeste opgave, at gøre det nemt for dig alligevel. 

Alle vine her er nemlig udvalgt på baggrund af deres gode kvalitet – men som samtidig ligger til en fornuftig pris. Du kan altså være ret sikker på, at I få noget godt at forkæle ganen med, uden at du bliver ruineret.

Læs mere om vin-firmaet Valuewine her.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook