Gotvedmassage og Kraniosakralterapi

Trænger du til en times nydelse, der skaber ro og balance i kroppen?

Pluspris 635 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

750 kr.
  • September, oktober, november, december 2023
  • Tirsdage, onsdage og torsdage. Flere tider hver dag
  • Varighed: 60 min.
  • Privatklinikken, Willemoesgade 31, København Ø
  • Pluspris 635 kr.
  • Pris uden abonnement 750 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Ro i kroppen

Gotvedmassage er en dynamisk dybdegående, opbyggende og afspændende massageform med fokus på åndedrættet og spændingsmønsteret i din krop.

Åndedrættet er centralt i mennesket

Massagen arbejder derfor bevidst med dit åndedræt for at skabe en bedre gennemstrømning, for derigennem at tilføre kroppen mere ilt, nye ressourcer, mere energi.

Massage frigiver ligeledes forskellige hormoner blandt andet oxytocin som nedsætter cortisol-indholdet i blodet og kan derfor virke afstressende. Derudover giver massagen øget kropsbevidsthed, hvilket forbedrer din evne til at mærke kroppens signaler.

Centralnervesystemet styrer og koordinerer alle processer i vores organisme, og her er Kraniosakralterapi med til at stimulere og afbalancere vores nervesystem og aktivere kroppens egne ressourcer.

Dermed kan forskellige gener såsom søvnbesvær, stress, hovedpine m.m. mindskes.

Kranioskralterapi er en blid manuel behandlingsmetode hvilket giver kroppen mulighed for at modtage uden at spænde imod. Kroppen kan nemmere sige ’ja tak’, det skal ikke gøre ondt for at gøre godt.

Kombinationen af de to behandlingsmetoder supplerer hinanden og giver mulighed for at støtte kroppen i at genskabe balance. 

Behandlingen varer alt i alt ca. 60 minutter, så der tid til fordybelse, gennemarbejdning og afbalancering af hele kroppen.

Mette Bøeg er Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør, kraniosakralterapeut og ergonomisk konsulent og har haft privat praksis i mere end 30 år.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook